JAGTEN PÅ DEN FRANSKE FLYMOTOR I GRØNLANDS INDLANDSIS - AFLYST! 

I samarbejde med Det Grønlandske Selskab byder vi velkommen til seniorforsker Nanna Bjørnholt Karlsson, der i 2018 stod i spidsen for en eftersøgning på den grønlandske indlandsis.

OBS. ARRANGEMENTET ER AFLYST

Torsdag 11. marts 2021 kl. 18.30 - aflyst!

I efteråret 2017 mistede et fransk passagerfly en del af sin motor over den grønlandske indlandsis. Over en periode på to år forsøgte forskere fra GEUS at finde den forsvundne motordel, og i sommeren 2019 lykkedes det endeligt.

Nanna Bjørnholt Karlsson (seniorforsker, GEUS) var ekspeditionsleder på den første eftersøgning i 2018, og hun vil her fortælle om det spændende arbejde med at lede efter ”en nål i en høstak”, om de videnskabelige metoder og om lejrliv på indlandsisen i minusgrader og storm.

Arrangementet varer 90 minutter

Entré: 40 kr. 

 

Covid-19
Arrangementet afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.

Nordatlantens venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Det Grønlandske Selskab

Det Grønlandske Selskab