Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

BREAKING THE PATTERN

Workshop ved Ýr Jóhannsdóttir

Søndag 6. september 2020 kl. 13.00-16.00

OBS. Undervisningen foregår på engelsk

Her får du indblik i sjove teknikker der kan bruges til at genopfriske dit gamle strik på en kreativ og personlig måde. Islandske Ýr Jóhannsdóttir, der bruger kunstnernavnet "Yrurari", lægger ud med en præsentation af arbejdet med at skabe kunstværker ud af genbrugssager. Hun kalder processen “upcycling” (et spil på ordet recycle, eller genbrug på dansk), der ved den kreative proces løfter genbrug op til nye designhøjder.

Herefter giver deltagerne sig i kast med deres egne “upcycle” udgaver af medbragte genbrugsartikler, og forlader workshoppen med strikkede prøver og idéer til, hvordan man kan fortsætte med den medbragte genstand - eller bringe nyt liv til andre gamle sager, der ligger ubrugt i skufferne.

Workshoppen egner sig til alt fra begyndere til øvede strikkere.

Underviser: Ýr Jóhannsdóttir fra Island (Yrurari)

MEDBRING:

  • En sweater, tørklæde, hue eller noget andet strikket som du er interesseret i at arbejde på og videreudvikle/“upcycle”. Der må i øvrigt gerne være huller eller pletter på det gamle tøj!
  • Desuden mebringes strømpepinde i str. 3-5, eller et strikkepindesæt hvis du har sådan et.
  • Herudover målebånd, saks og en nål.

Billetsalg

Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen. 

Billetsalg

Billetsalg