Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

ARTIST TALK: Shoplifter/Hrafnhildur Arnardóttir

OBS. Arrangementet er aflyst pga. den aktuelle COVID19-krise. 

Billetter købt gennem billetto refunderes automatisk (men eftersom mange arrangementer pt aflyses og systemet derfor er overbelastet, så kan det tage op til 21 dage, før beløbet kommer ind på din konto).

Vi håber at kunne præsentere en artist talk med Shoplifter / Hrafnhildur Arnardóttir senere i år, men i skrivende stund kan vi ikke sige hvornår det i så fald bliver aktuelt.

NERVESCAPE IX - UDSKUDT
På samme baggrund må vi udskyde åbningen af hendes installation "Nervescape IX". Hold dig opdateret og læs mere om den storslåede installation på: nordatlantens.dk/nervescape

Med venlig hilsen,
Nordatlantens Brygge

 

Oplev den internationalt anerkendte og udstillingsaktuelle islandske kunstner fortælle om sine værker og sit virke.

Den New York-baserede islandske kunstner Shoplifter/Hrafnhildur Arnardóttir har i de sidste 20 år udforsket brugen af og de symbolske egenskaber ved hår, både syntetisk og naturligt. Det har bl.a. resulteret i farverige og storslåede installationer, der har fyldt kunsthaller over hele verden såvel som den islandske pavillon på den 58. Biennale i Venedig i fjor. Og til april er hun aktuel med installationen Nervescape IX på Nordatlantens Brygge.

Artist talk
Med udgangspunkt i Nervescape IX samtaler Shoplifter med kurator H.K. Rannversson om sit kunstneriske virke. Samtalen foregår på engelsk og varer 45 minutter, hvorefter spørgsmål fra salen besvares. Arrangementet varer i alt 60 minutter.

Billetten (60 kr) giver også adgang til udstillingen.

Onlinebilletsalg.

 

 

Billetsalg (aflyst)

Billetsalg (aflyst)

Læs mere om Shoplifter og Nervescape IX

Læs mere om Shoplifter og Nervescape IX