FRUM og Elinborg

Forvent lige så stemningsfuld som enestående folk- og popmusik, når vi slår dørene op for to unge og allerede markante artister fra Færøernes sprudlende musikscene. 

Lørdag 22. september 2018 kl. 21

FRUM
Bag FRUM står den en 23-årige færøske sangerinde Jenný Augustudóttir Kragesteen. Sangerinden er født og opvokset på Færøerne, omringet af bjerge og brydende bølger, der har sat dybe spor i hendes musikalske univers. Hendes nye projekt FRUM er kun et år gammelt, men selv har hun allerede markeret sig som en spændende ny nordatlantisk popartist. Hun imponerer ikke blot musikalsk, men også med en stærk visuel identitet i sin kunstneriske tilgang til musikken. 

ELINBORG
Elinbog er vokset op side om side med den færøske G-festival, som hvert år samler alverdens musiknavne og hæver befolkningstallet i bygden Syðrugøta fra 430 til 4000 indbyggere. Og i stil med hendes tyndtbefolkede hjemstavn afspejler hendes musik et intimt nærvær, hvor naturen sætter sit præg på musikken og teksterne. Elinborg er også formet af, at have søsteren Eivørs musik tæt på livet, og på sit nyeste album har hun desuden nydt godt af et musikalsk samarbejde med artisten Marius Ziska.

DOBBELTKONCERT
Vi ser frem til en koncert med to markante sangerinder, der begge er kendt for stærkt nærvær og stemningsfulde koncerter, hvor publikum inviteres ind i deres unikke musikalske universer.

Dørene åbner kl. 20 og koncerten begynder kl. 21.

Entré: 100 kr.

Onlinesalg

Billetsalg

Billetsalg

Flere koncerter

Flere koncerter