Nedenstående tre menu-forslag er eksempler på, hvad vi kan levere til møder, konferencer og selskaber

Priser pr. 1. januar 2014


Menu 1

Arbejdsfrokost

Tapas-buffet med hjemmebagt langtidshævet brød

Rustik nordisk tapas m. charcuteri, god ost, hjemmesyltet tilbehør, samt grovgrønt & dips. Hertil serveres hjemmebagte brød & rugbrød.

Passer fint til det mindre møde, hvor frokosten skal overstås i en fart. Spises evt. ved selve mødebordet imens snakken går.

Hertil serveres enten en øl, en vand eller et glas vin pr. person. Menuen kan variere i forhold til sæsonens varer.

Pris pr. person
695,- DDK inkl. moms (min. 8 kuverter)

OBS: Priser er inklusiv moms og indbefatter lokaleleje (kl. 9-17), standard Av-udstyr, garderobe, tilkaldetekniker samt betjening.


Menu 2
Mad med omtanke

Varm fortrinsvis økologisk ret

  • Stegt unghanebryst, ostegratineret grøntsagstærte med grønt
  • Nordisk hummus m. syrlig løgsalat & citrus
  • Grøn salat med strimlet abrikos, kerner & tomatvinaigrette
  • Nordisk økologisk-kornsalat m. tørret frugt og friske urter
  • Naturfrisk røget økologisk brie & karamel­liserede figner m. grøn kardemomme
  • Hjemmebagte brød m. fuldkorn, kerner & tørret frugt m. tapenade eller pesto

Hertil serveres enten en øl, en vand eller et glas vin pr. person. Menuen kan variere i forhold til sæsonens varer.

Pris pr. person:
745,- DDK inkl. moms (min. 8 kuverter)

OBS: Priser er inklusiv moms og indbefatter lokaleleje (kl. 9-17), standard Av-udstyr, garderobe, tilkaldetekniker samt betjening.


Menu
3
Sund power-lunch

Det kolde bord sammensat med fokus på, at gæsterne skal have energiniveauet op efter frokosten.

  • Plukket bagt laks, salat m. citrus/abrikossyltede cherrytomater mm.
  • Rosastegt kalveculotte m. halve henkogte balsamico-rødløg
  • Kernesalat (perlerug, spelt eller byg) m. diverse
  • Frisk grøn salat m. mynte & dagens vinaigrette
  • Rød linsepuré m. ingefær/citronskal
  • Bagte rodfrugter vendt med honning & rosmarin. Vegetarsticks samt nødder & tørret frugt
  • Hjemmebagt brød m. tapenade eller pesto


Hertil serveres enten en øl, en vand eller et glas vin pr. person. Menuen kan variere i forhold til sæsonens varer.

Pris pr. person:
715,- DDK inkl. moms (min. 8 kuverter)

OBS: Priser er inklusiv moms og indbefatter lokaleleje (kl. 9-17), standard Av-udstyr, garderobe, tilkaldetekniker samt betjening.

For andre gruppestørrelser eller andre ønsker i forhold til forplejning, kontakt konferenceafdelingen. Vi sender gerne et tilbud, der passer specifikt til jeres arrangement.

Send forespørgsel

Send forespørgsel

Forplejning og leverandører

Forplejning og leverandører

Eventuel aften-menu

Eventuel aften-menu