Nedenstående tre menu-forslag er eksempler på, hvad vi kan levere til møder, konferencer og selskaber

Priser pr. 1. januar 2014


Menu 1

DEN HURTIGE

3 sandwich-variationer smurt i sprød baguette, med syltede løg og cornichoner

Eksempel: Braiseret landskinke med 24 mdr. Comté, peber marineret coppa med estragoncreme, lakse rilette med dild og skyr, peberpølse med Brillant Savarin,  Tunmousse med kapers og løg.

Alle sandwich serveres i håndpassende størrelser.

Passer fint til det mindre møde, hvor frokosten skal overstås i en fart. Spises evt. ved selve mødebordet imens snakken går.

Hertil serveres enten en øl, en vand eller et glas vin pr. person. Menuen kan variere i forhold til sæsonens varer.


Pris pr. person
695,- DDK inkl. moms (min. 8 kuverter)


OBS: Priser er inklusiv moms og indbefatter lokaleleje (kl. 9-17), fuld forplejning (morgenmad, frisk frugt, frokost, eftermiddagskage), standard Av-udstyr, garderobe, tilkaldetekniker samt betjening.


Menu 2
DEN KOLDE

Frokost

5 variationer af charcuteri med surt og dijonnaise, 1 variation fiskepålæg, samt 2 salater
Alt fra kantarel pølse fra Rhône du alpe til dansk krondyrpølse med fennikel fra Klosterhedens vildt, vildsvinepaté, anderilette mv.

Serveres med græskarrugbrød og baguette.

Hertil serveres enten en øl, en vand eller et glas vin pr. person. Menuen kan variere i forhold til sæsonens varer.

Pris pr. person:
745,- DDK inkl. moms (min. 8 kuverter)

OBS: Priser er inklusiv moms og indbefatter lokaleleje (kl. 9-17), fuld forplejning (morgenmad, frisk frugt, frokost, eftermiddagskage), standard Av-udstyr, garderobe, tilkaldetekniker samt betjening.


Menu
3
DEN LUNE

Frokost

2 varme retter, kød og en vegetarisk, seafood anretning, 2 forskellige salater, en rig og en let.

Hertil serveres med græskarrugbrød og baguette.

Hertil serveres enten en øl, en vand eller et glas vin pr. person. Menuen kan variere i forhold til sæsonens varer.

Pris pr. person:
745,- DDK inkl. moms (min. 8 kuverter)

OBS: Priser er inklusiv moms og indbefatter lokaleleje (kl. 9-17), fuld forplejning (morgenmad, frisk frugt, frokost, eftermiddagskage), standard Av-udstyr, garderobe, tilkaldetekniker samt betjening.

For andre gruppestørrelser eller andre ønsker i forhold til forplejning, kontakt konferenceafdelingen. Vi sender gerne et tilbud, der passer specifikt til jeres arrangement.

Send forespørgsel

Send forespørgsel