Konferencelokaler og mødelokaler

Nordatlantens Brygges charmerende møde- og konferencelokaler ligger midt i det klassiske christianshavnske pakhus- og havnemiljø med en fornem panoramaudsigt over København, Nyhavn, Operaen og Skuespilhuset.

Charmerende lokaler og unik placering
Det 240 år gamle pakhus, der nænsomt blev gennemrestaureret i 2003, har bevaret sin nordatlantiske sjæl og huset fremstår i dag som et velfungerende og særdeles attraktivt konference- og mødested i København.

Den smukke 5-etagers bygning, for enden af Strandgade, rummer moderne velfungerende lokaler med plads til op til 180 deltagere i samme rum. Med mulighed for opsætning af alt relevant Av-udstyr og forplejning, danner Nordatlantens Brygge den ideelle ramme om jeres næste møde, konference, kursusrække, præsentation eller kick-off.

Opstilling og teknik
Vore lokaler er udstyret med borde, stole og standard Av-udstyr: Dataprojektor, talerstol, overheadprojektor, lærred, flipover og whiteboard samt trådløs netforbindelse. Har I behov for mere eller andet Av-udstyr, hjælper vi gerne med leje gennem vores eksterne leverandør.

Mødepakker
Vore mødepakkepriser er baseret på minimum 10 personer. I prisen er inkluderet lokaleleje, garderobe samt betjening arrangementet igennem.

Vi kan selvfølgelig tilpasse arrangementet efter jeres ønsker og behov, dette er kun et bud på, hvad vi har at tilbyde. I er velkomne til at kontakte os for yderligere oplysninger og en snak om arrangementet.

halv-dags mødepakke

halv-dags mødepakke

Dagsmøde pakke

Dagsmøde pakke

Lokaleleje / Priser

Lokaleleje / Priser

Menuer / Priser

Menuer / Priser

send forespørgsel

send forespørgsel

Konferencefolder

Konferencefolder